Voor garagepoorten, slechts één adres: Dinotti in Antwerpen

Wij plaatsen garagepoorten maar doen ook herstellingen! Indien u slechts een slecht functionerende garagepoort heeft kan deze misschien nog hersteld worden. Neem met ons contact op en wij beantwoorden al uw vragen.

Indien herstelling toch niet mogelijk is, vindt u bij ons een ruim aanbod. Uiteraard zorgen wij voor de correcte levering & plaatsing.

Al onze poorten zijn van Duitse makelij en staan voor kwaliteit en duurzaamheid! Iedere poort heeft een levensduur van 25.000 cycli, 35 jaar dienst dagdagelijks gebruik. Bij ons krijgt u dan ook 10 jaar garantie.

Op basis van de details van je gevel en binnenkant van je huis kiezen wij samen voor de beste oplossing.

Uiteraard in een kleur dat harmonieus past binnen zijn geheel.

Wij bieden sectionale garagepoorten aan van topkwaliteit en tegen de scherpste prijs. Contacteer ons meteen. Wij garanderen u een snelle levertermijn, zowel voor de doe-het-zelver als bij levering en plaatsing door ons.

Onze poorten zijn uitgerust met kwaliteitsvolle SOMMER motoren. Deze staan voor kwaliteit en lange levensduur. Verder hebben wij ook aandacht voor gebruiksvriendelijkheid. Met onze afstandsbedieningen gaan we voor veiligheid en het gemak van het op afstand kunnen open van uw garagepoort.

Bij ons kan u kiezen uit alle RAL-kleuren! RAL is een wereldwijd verspreid kleuren-coderingssysteem, dat een brede waaier van kleurtinten bevat.
Klik hier voor een handig overzicht van alle RAL-kleuren

Vraag een gratis offerte aan!

RAAD ONS AAN EN WORD BELOOND

Kent u iemand die nieuwe ramen en/of deuren nodig heeft? Raad ons aan en krijg

2 gratis cinema tickets

LINKS

Bevriende websites:

www.vincevastgoed.be
www.ccimmo.be

Interessante websites:

www.premiezoeker.be
www.livios.be